Rólunk

CARTEL FOODS

Gasztronómiai termékek gyártója és szállítója!

 

1993 óta specializálódtunk a gasztronómiai élelmiszerek gyártására. Stabil pozíciónk van a piacon, amely gondoskodik a kínált termékek és szolgáltatások minőségéről.

A tapasztalat és pasió az erősségünk!

Már szinte mindent tudunk a pácolt csirkéről, de mindenképpen sokat! Több száz étteremhez szállítunk zsemlemorzsát Lengyelországban és külföldön egyaránt. Velünk együttműködésben sok restaurátor nyitotta meg a helyiségeit csak csirkehús alapján.

Mint gasztronómiai termékek gyártója és szállítója, tudjuk, mennyire fontos egy átfogó és teljes ajánlat, ezért folyamatosan fejlesztjük és fejlesztjük megoldásainkat!

 

SZAKMAZATUNK A GYÁRTÁSRA

Ropogós zsemlemorzsa és csirkepácok a Holly Powder márkanév alatt.

 

Minden apró részletre ügyelünk annak biztosítása érdekében, hogy termékeink a legjobb minőségűek legyenek, ezért magabiztosan kijelenthetjük, hogy a Holly Powder termékek prémium termékek. Kiváló íz, csábító megjelenés, csábító aroma és megismételhetőség jellemzi őket, mindig ugyanaz a recept. Kiemelt feladatunk a megrendelések gyors és időben történő kézbesítése is.

Támogatjuk ügyfeleinket a gasztronómiai létesítmények marketing megoldásaiban, gasztronómiai képzést és segítséget nyújtunk a ropogós csirkehúson alapuló menü összeállításához.

Kövesse profilunkat a Facebook-on Holly Powder, és nézze meg, mit kínálhatunk még Önnek.

Dolgozz velünk.

Ismerje meg márkáinkat